Szakács Konyhadesing logo
Szakács Konyha fa minázat
Szakács Konyha fa minázat

Szolgáltatásaink

Szakács Konyha / Szolgáltatások

Tervezéstől a kivitelezésig teljes körű szolgáltatással állunk megrendelőink rendelkezésére.

 

3D látványtervezés

                         A  PIPER program segítségével számítógépen megjelenítjük egyedi igények alapján kialakított, személyre szabott konyháját.

A számítógépes látványtervezés költsége 20.000,- Ft, ami a konyhabútor megrendelésekor jóváírásra kerül.

 

Helyszíni felmérés, szaktanácsadás

A helyszíni adottságok – víz-, gázkiállás, elektromos kiállások, elszívási lehetőség, ajtók, ablakok helyzete, kiszögellések, radiátorok méretei, belmagasság – figyelembevételével kialakítjuk a legjobb megoldást.

A konyhák tervezésénél a háziasszonyok kívánságait, szokásait, testi adottságait is figyelembe vesszük (például a pultmagasság megállapításánál).

Szem előtt tartjuk a konyhai munka háromszögét, vagyis az élelmiszertárolás – sütés-főzés – mosogatás kapcsolatát, ez alapján javasoljuk a konyha elrendezését.

 

Épületgépészeti és burkolási tervek készítése

Szolgáltatásaink körébe tartozik, hogy igény szerint csempézési rajzot készítünk, meghatározzuk a villamos-, és vizes kiállások, ill. az elszívó kivezetés pontos helyét.

 

Szállítás, helyszíni szerelés

Cégünk gondoskodik arról, hogy a  bútor sértetlenül  megérkezzen a helyszínre a megbeszélt határidőre. Szakképzett asztalosmestereink a legnagyobb precizitással építik be konyhabútorát.

A mosogatótálcák, csaptelepek, gázkészülékek és dugvilla nélküli elektromos készülékek bekötésére villanyszerelő, vízszerelő, gázszerelő szakember jogosult, annak költsége a megrendelőt terheli.

 

SZOLGÁLTATÁSOK
Látványterv készítés
Helyszíni felmérés
Kiszállítás
Beszerelés
KAPCSOLAT
Szakács Konyhastúdió
7090 Tamási, Szabadság u. 111.
E-mail: info@szakacskonyha.hu
Web: www.szakacskonyha.hu
Nyitva tartás:
Hétfőtől Péntekig: 9.00 - 17.00-ig
 
 
Designed by Grafitor